Welkom op mijn site.

Mijn passie is fotograferen en dan met name vogels. Inmiddels heb ik heel wat foto’s gemaakt en die wil ik delen met ieder die het mooi vindt. Even een uitleg over de naam van de site: kanon-foto heb ik gekozen vanwege de woordspeling: Canon (mijn gebruikte apparatuur) en kanon: mijn favoriete 600 mm lens. Verder ben ik op Birdpix geregistreerd als kanon waar ik mijn foto’s plaatste voor feed-back. De laatste tijd ben ik echter niet meer zo actief op die site. Daarvoor in de plaats is facebook gekomen.

Er zijn vele vogelsites en ik heb gekozen om per locatie een indeling te maken. Daarnaast is een overzicht van de vogelsoorten waarvan er één als voorbeeld geplaatst is.  Als aardigheid heb ik mannetjes en vrouwtjes van één soort die goed zijn te onderscheiden van elkaar in een rubriek geplaatst.
Verder heb ik een rubriek diverse onderwerpen gemaakt, waarin foto’s staan die met de vogelwerkgroep te maken hebben. Het onderdeel druppels bevat een onderwerp waar ik me in de winteravonden mee bezig houd. In de rubriek excursies staan projecten die ik met een fotovriend heb gemaakt en er is een rubriek privé, die beveiligd is met een wachtwoord voor  onze vakantietrips. Voor meer informatie over de site kunt u kijken bij uitleg site
Ik wil iedereen die deze site bezoekt uitnodigen om te reageren op de foto’s en aangeven wat er goed aan is en wat beter kan. Wanneer u fouten ziet stel ik het op prijs als u dat meldt.

Mijn speciale dank gaat uit naar Jan van der Linden met wie ik vele uren in de natuur en in diverse hutten heb doorgebracht. Hij heeft me erg op weg geholpen bij het determineren van de vele vogels die we voorbij zagen komen en die hier weer getoond worden.

Henk-Jan Bezemer

Nieuwste publicaties: Duursche Waarden

Havik

Havik

Havik

Havik

Pijlstaart

Pijlstaart

Pijlstaart

Pijlstaart

Fuut

Fuut

Fuut

Fuut

Wilde eend

Wilde eend

Wilde eend

Wilde eend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend

Zeearend
Zeearend
Zeearend
Knobbelzwaan

Knobbelzwaan

Knobbelzwaan

Knobbelzwaan

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
© Geen van de foto’s op deze site mag worden gebruikt voor eigen doeleinden zonder mijn toestemming.

16 berichten

  • Ik heb je website ontdekt. Je brengt de natuur mooi in beeld. Mijn complimenten.

  • Jan van der Linden

    Diependal: leuke reeks!

    • Dank je, we hebben het er toch leuk gehad ondanks een andere opzet.

  • H.A. van de Vegte, Ommen

    Wat heb ik genoten van die geweldige opnames, ik heb ze al verschillende keren bekeken.

Laat een bericht achter