UA-65756160-3

Vledder

Dassen zijn nachtdieren. Dat betekent hoge ISO en langzame sluitertijden. Gelukkig doen ze het rustig aan.
De foto’s zijn gemaakt vanuit een hut.

Singraven

Op een regenachtige, donkere novemberdag trokken mijn fotovriend Jan en ik naar de watermolen bij Singraven (nabij Denekamp). Ondanks het matige weer, of juist dankzij, konden we zeer  verzadigde plaatjes maken van de Dinkel en de bomen er omheen. En niet te vergeten, de watermolen zelf natuurlijk.

Kampen

Een dagje stappen in Amsterdam werd besloten met Kampen in avondlicht.

Kinderdijk

De beroemde kinderdijk, die bijna iedere buitenlander kent heb ik pas voor het eerst bezocht in 2011.

Naar de carrousel

Kootwijk – Kröller Müller

Als eerste werd radio Kootwijk bezocht.

Om vervolgens de dag te eindigen in het Kröller Müller museum

 

Naar de Carrousel

de Hoge Veluwe

Twee jaar later (2017) heb ik opnieuw de edelherten gezien, alleen nu met tegenlicht.

De bronsttijd is altijd een gewilde periode de edelherten te zien. In 2015 ben ik daar voor het eerst geweest. Wanneer alles en iedereen dan weer weg is dan komen de everzwijnen.

Naar de carrousel

Erasmusbrug

In het kader van een heerlijk dagje fotograferen hebben we een schitterende zonnige dag in Rotterdam gehad. Daarbij zijn we rond en over de Erasmusbrug gelopen en hebben die uit alle hoeken en standen gefotografeerd. En niet alleen de brug maar ook de omgeving. Hier is een impressie hoe ik dat heb gedaan. Achteraf bleek mijn fotomaatje er heel andere opvattingen over te hebben en het vergelijken van onze inspanningen bleek zeer leerzaam te zijn geweest in de ontwikkeling van mijn fotografische inzichten.

Naar de carrousel

Duisburg

Hoewel ik nog nooit gehoord had van urban exploring heb ik een dag in Duisburg een vervallen ‘Cementwarenfabrik’ bezocht en gefotografeerd en hiermee mijn intree had gemaakt in deze tak van fotografie.

Naar de carrousel

Texel

Het jaarlijks thema van ons foto-uitje is een keer op Texel gehouden. Daarbij heb ik als leidraad ‘kleur’ aangehouden.

Naar de carrousel

Kuinre

Het jaarlijks foto-uitje ging naar Kuinre met als opzet het fotograferen van paddenstoelen. Maar door het slechte moment waren er maar weinig paddenstoelen te vinden. Daarom is het project uitgebreid met een  bezoekje aan de Orchideeën Hoeve waar behalve de bloemen ook vlinders en een enkele vogel te fotograferen waren.

Naar de carrousel